„Felháborító és szégyenteljes Kránitz Krisztián lépése” + videó

Abszurdnak és megalázónak nevezte a kispesti önkormányzat átláthatósági tanácsnoka az ellene indított eljárást. Paróczai Anikót azért rabosították, mert a kerület vagyonkezelő igazgatója feljelentést tett ellene egy tényfeltáró videó miatt.

Forrás: Hír TV2020. 07. 19. 7:02
NACSA Lõrinc
Nacsa Lõrinc is önkéntes karanténba vonul, de nem beteg Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Abszurdnak és megalázónak nevezte az ellene indított becsületsértési eljárást a kispesti átláthatósági tanácsnok, akit azért rabosítottak, mert összefoglalót készített a Hír TV és a Magyar Nemzet tényfeltáró cikkeiből és műsoraiból a kerület korrupciós ügyeivel kapcsolatban. A videóban szóba került Kránitz Krisztiánnak, a kispesti vagyonkezelő igazgatójának eltitkolt spanyolországi nyaralója is. Kránitz emiatt feljelentést tett. Paróczai Anikó az ATV-ben arról beszélt, hogy az események ellenére folytatni fogja a munkáját.

Nacsa Lőrinc szerint felháborító és szégyenteljes, hogy Kránitz Krisztián feljelentést tett azután, hogy botrányos tények derültek ki róla. A KDNP országgyűlési képviselője hangsúlyozta: Paróczai Anikónak, a kispesti önkormányzat momentumos átláthatósági tanácsnokának a rabosítása is azt mutatja, hogy komoly belharcok vannak a baloldali pártok között, Kránitz Krisztián ügye pedig mélyen át van itatva a korrupció gyanújával.

A kispesti önkormányzat a tavaly októberben nyilvánosságra került, korrupciógyanút felvető ügyekkel kapcsolatban vizsgálóbizottságot állított fel, ez azonban a koronavírus-járvány miatt nem tudta kitölteni a mandátumát, Gajda Péter, a kerület szocialista polgármestere pedig ezután feloszlatta a testületet. Gajda neve egyébként szintén szerepel a Hír TV által nyilvánosságra hozott hangfelvételen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.