Feljelentést tett a volt érdi polgármester az őt ért fenyegetések miatt

A volt érdi polgármester szerint az vádolja korrupcióval, aki 2006-ban 3,5 milliárdos hiánnyal hagyta ott a várost.

Magyar Nemzet
2020. 06. 26. 20:24
T. Mészáros András
Érd, 2017. július 25. T. Mészáros András polgármester a Modern városok program keretében megvalósuló fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatón Érden, a Polgárok Házában 2017. július 25-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos és egyértelmű felelősség terheli Csőzik Lászlót azért, hogy még a baloldal körében sem látott mértéket öltött Érden a politikai ellenfelei iránti gyűlölet és az arra való uszítás – közölte Facebook-oldalán egy videóban T. Mészáros András, Érd korábbi fideszes polgármestere. A balliberális polgármester posztja alatt lincseléssel, akasztással fenyegetik a volt érdi polgármestert, és mindezt baloldali önkormányzati tagok támogató reakciói kísérik, amiért T. Mészáros András feljelentést tett az érdi rendőrkapitányságon.

Emellett felszólította Csőzik László városvezetőt, hogy ha tud olyan korrupciós ügyről, amelynek ő személyes érintettje, akkor tegyen feljelentést. – Ne ismeretlen tettes ellen, hanem ellenem, ne névtelenség mögé bújva, hanem névvel vállalva annak terhét, hogy hamis vádaskodásával bűncselekményt követ el – fogalmazott a videóban. Mindez a korábbi polgármester szavai szerint évek óta húzódik.

– Csőzik és társai hosszú évek óta rágalmaznak engem. Tavaly októberben sűrű választási hazugságok és csalások révén hatalomra kerültek, és azóta úgy érzik, bármit megtehetnek. Folyamatosan gyaláznak, engem és a környezetemet. Hazug vádakkal illetnek és gyűlöletre hergelik a választóikat – hangsúlyozta.

A fideszes politikus emlékeztetett, a balliberális polgármester 2002–2006-ig tevékenyen részt vett Érd ingatlanainak kiárusításában, és külföldi kézre játszotta Érd víziközmű-vagyonát. – Az az ember vádol engem korrupcióval, aki 2006-ban három és fél milliárdos hiánnyal hagyta itt a városkasszát – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.