Fertőzöttet találtak a Vígszínházban – Elhalasztják az összes előadást

Rendkívüli közleményben tudatta a fővárosi Vígszínház, hogy a társulat egy külsős tagja koronavírussal fertőzött, emiatt a ma esti A Pál utcai fiúk című előadás elmarad, valamint a Vígszínházban és a Pesti Színházban szeptember 4-ig meghirdetett összes előadást kénytelenek elhalasztani.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 08. 21. 16:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy a ma tudomásunkra jutott információk alapján az esti A Pál utcai fiúk című előadás járványügyi okok miatt elmarad. Továbbá a járványügyi hatóságok döntése alapján a Vígszínházban és a Pesti Színházban szeptember 4-ig meghirdetett előadásainkat is kénytelenek vagyunk elhalasztani” – olvasható a teátrum közleményében.

Mint írták, A Pál utcai fiúk szereplőit és technikai stábját leteszteltették, s az 56 mintavételből egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR-tesztje pozitív lett. – „A Vígszínház folyamatosan kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek az ajánlásait és előírásait figyelembe véve járunk el. Nagyon vártuk a kezdést, éreztük a közönség várakozását is, hiszen féléves szünet után a mai napon indítottuk volna az évadot” – tájékoztattak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.