Fidelitas: Egy keresztény országban Krisztust gyalázni az empátia és az ízlés hiánya

Az ifjúsági szervezet a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) által adományozott Kétfilléres díj odaítélésével kapcsolatban szólalt meg.

2020. 11. 27. 15:43
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A másik embert hitbéli, vallási meggyőződésében bántani az intelligencia súlyos hiánya.

Egy keresztény országban Krisztust gyalázni az empátia és az ízlés hiánya. Mindezt büszkén, díjjal jutalmazni a gerinc hiánya.

De mit is várhatnánk egy kommunista gittegylettől? Üdvözítő lenne a hiánya” – írja közleményében a Fidelitas, a Fidesz ifjúsági tagozata.

Az ifjúsági szervezet a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) által adományozott Kétfilléres díj odaítélésével kapcsolatban szólalt meg. Emlékezetes, hogy a MÚOSZ karikaturista szakosztálya (!) Pápai Gábornak egy olyan munkáját díjazta, melyben egyszerre sértegeti a koronavírus elleni védekezés egyik arcát, Müller Cecíliát, valamint a keresztre feszített Jézus Krisztust. A szakosztály elnöke annyit fűzött hozzá, hogy egyetért Pápai Gáborral, aki szavazatát azzal a szöveggel adta le, hogy: „K...rvajó mezőny, gratulálok!”. A díjról szóló közlemény a mai napig olvasható a szakszervezet weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.