Fidelitas: Varju László folyamatosan hazudik

Joggal merül fel a kérdés, hogy meddig van helye a közéletben egy ilyen embernek – mondta a Demokratikus Koalíció (DK) újpesti irodája előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján Renge Zsolt.

Forrás: MTI2020. 01. 23. 14:17
VARJU Lszl
Budapest, 2018. június 29. Varju László, a Demokratikus Koalíció képviselõje felszólal a 2019. évi központi költségvetés megalapozásáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2018. június 29-én. MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varju László folyamatosan hazudik, joggal merül fel a kérdés, hogy meddig van helye a közéletben egy ilyen embernek – mondta a Demokratikus Koalíció (DK) újpesti irodája előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján a Fidelitas újpesti elnöke.

Renge Zsolt úgy fogalmazott: habár a Gyurcsány Ferenc által vezetett DK „újpesti helytartója”, a „rózsadombi bányász”, Varju László azt állítja hogy újpesti, holott decemberben a saját Facebook-oldalára olyan dokumentumot töltötte fel, amelyből kiderült, hogy a Rózsadombon él.

A Fidelitas politikusa szerint Varju László rózsadombi lakásának tényét szintén igazolja a közösségi portálon megosztott korábbi posztja, amelyben büszkén hirdeti, hogy indul Újpestre kampányolni a rózsadombi villájából.

Varju László bábként rángatja Újpest momentumos polgármesterét, Déri Tibort, így többek között bukott párttársa, Gréczy Zsolt fia is pozíciót kapott az önkormányzatnál – mondta Renge Zsolt. Hozzátette: a DK-s politikus vagyonnyilatkozatában elfelejtette feltüntetni az általa privatizált taksonyi üdülőkomplexumát.

Varju László „sumákolására” – folytatta Renge Zsolt – Lamperth Mónika, a Gyurcsány-kormány egykori belügyminisztere hívta fel a figyelmet elhíresült mondatával, amelyet egy közösségi portálon Varju László által közzétett fotóhoz írt: „Lacikám, nem látom a vagyonbevallásodban ezt a kis pecót”.

Varju László mentelmi jogát felfüggesztette a parlament, mivel a 2018-as választási kampányban zsarolással, kenőpénzzel próbálta rávenni Horváth Imre volt újpesti MSZP-s politikust a visszalépésre – mondta a fidelitasos politikus.

„Hosszú Varju László bűnlajstroma, gondoljunk akár csak az MTVA-székházban elkövetett fetrengésére vagy a Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány vagyonának elsíbolására” – fogalmazott Renge Zsolt. Az újpestieknek joguk van tudni Varju László kétes ügyeiről – jelentette ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.