Fidesz: A kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett

Az ellenzéki EP-képviselők folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben. Kedden Gyurcsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

Forrás: MTI2020. 01. 27. 15:04
HIDVGHI Balzs
Budapest, 2019. május 26. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszél a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén tartott sajtótájékoztatón a Bálna Budapest rendezvényközpontban 2019. május 26-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzék lejárató akciói ellenére a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett – jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a párt Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban.

A politikus azt mondta, korábban Donáth Anna és Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselői a Soros-hálózat hazug vádjait mondták fel az EP-ben.

Kiemelte: ez nem kivételes eset volt, az ellenzéki EP-képviselők folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben.

Kedden Gyurcsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe – közölte. Kifejtette: egy olyan jelentést fognak bemutatni, amelyet az az Oktatói Hálózat készített, amelyet Soros pénzel, és amely annak idején a kvótanépszavazás ellen is tiltakozott.

Hidvéghi Balázs szerint ebből is látszik, hogy valójában azért támadják Magyarországot, mert mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betelepítésére. De akárhány ilyen lejárató akciót is fognak szervezni, mi, kormánypárti képviselők ki fogunk állni a magyar érdekekért és nemet mondunk a bevándorlásra – hangsúlyozta a politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.