Fidesz: Az MSZP-s Ujhelyi beszél a Balatonról?

Pofátlan, hogy az az Ujhelyi István papol a Balatonról, aki a baloldal szegedi korrupciós ügyeiből kicicomázott badacsonytomaji villájából élvezheti a balatoni panorámát – közölte a Fidesz szerdán az MTI-vel.

Forrás: MTI2020. 07. 22. 18:44
Ujhelyi István
A politikusnak újabb kérdésekre kell válaszolnia Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárt közleményében arra reagált, hogy az MSZP európai parlamenti képviselője napközben tartott sajtótájékoztatóján a turizmus területén működő kisvállalkozások segítését sürgette.

A Fidesz azt írta: emlékezetes, hogy Ujhelyi István és az ő ingatlanjai több vonatkozásban is előkerültek a Szeviép-botrányban. Tavaly Ujhelyi lebukott azzal, hogy nemcsak a szegedi házát, hanem a nagyértékű balatoni villáját is a Szeviép újította fel több tíz millió forint értékben „kenőpénz gyanánt a baloldal kormányzása alatt kapott állami és szegedi megbízásokért cserébe” – tette hozzá a nagyobbik kormánypárt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.