Fidesz: Dobrev lejáratókampányt indított Magyarország ellen + videó

A Fidesz az oldalukon közzétett videóban mutatja be, hogy a bukott kormányfő Gyurcsány Ferenc felesége hogyan járatja le Magyarországot. A DK-s politikus a Facebookon indított lejáratókampányt, videósorozatában álhírekkel támadja a járvány elleni védekezést. Továbbá az is kiderült: a kampányra egyenesen Brüsszelből érkezett a pénz.

Forrás: MTI2020. 12. 12. 14:41
Gyurcsány Ferenc felesége a legesélyesebb a közös miniszterelnök-jelöltségre
Fotó: MOHAI BALÁZS Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyurcsány Ferenc és felesége nem először köt szövetséget »a Soros-hálózattal« a hatalom megszerzéséért, és támad vele együtt saját hazájára” – közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. A kormánypárti politikus elmondta: a Fidesz egy rövid videót készített Gyurcsány Ferenc feleségéről, hogy minden magyar ember pontosan láthassa, ki is Dobrev Klára valójában.

A videóban, amely a Fidesz közösségi oldalán érhető el, kitértek arra, hogy

a DK-s politikus a Facebookon indított „lejáratókampányt, videósorozatában álhírekkel támadja a járvány elleni védekezést”.

 

„A kampányra egyenesen Brüsszelből érkezett a pénz” – mutatott rá a nagyobbik kormánypárt, internetes portálok erről szóló híreit is mellékelve az összeállításban.

Brüsszel nem először állja a számlát, a Dobrev Klára által vezetett Altus céget éveken keresztül sok száz millió forinttal támogatták – emelte ki Hollik István, s hozzátette: Dobrev Klára mindig „megszolgálja a támogatást”, nemrég az ATV-ben hangoztatta, hogy az EU ne adjon pénzt Magyarországnak a határvédelemre.

„Dobrev és Gyurcsány mindig Magyarország és a magyarok ellen” – közlik a feliratokkal ellátott összeállításban, amelyet a 2006-os rendőri fellépés képeivel illusztráltak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.