Fidesz: Ellenzéki hangulatkeltés a parlamenti vitanap kezdeményezése

Tavaly decemberben is rendkívüli, „halasztást nem tűrő” parlamenti vitanapot kezdeményeztek az éghajlatváltozásról, aztán képviselőik részt sem vettek rajta – emlékeztetett a kormánypárt.

Forrás: MTI2019. 09. 13. 17:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzék tavaly december 12-re is rendkívüli, „halasztást nem tűrő” parlamenti vitanapot kezdeményezett az éghajlatváltozásról, aztán képviselőik részt sem vettek rajta, ez is bizonyítja, hogy most is csak kampányülésről és hangulatkeltésről van szó – közölte a Fidesz-frakció pénteken az MTI-vel arra reagálva, hogy jövő szerdán tartja az Országgyűlés ellenzéki kezdeményezésre összehívott rendkívüli ülését, amelyen határozatképesség esetén egy klímaügyi határozati javaslatot vitatnának meg.

A frakció értékelése szerint az ellenzék csak „botránykeltéssel” foglalkozik.

Kampány van, az ellenzék kampánycélokból akarja összehívni az Országgyűlést, amivel a Fidesz-KDNP képviselőcsoportja nem ért egyet – írta a Fidesz-frakció.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.