Fidesz: Gyurcsány minden idők legkorruptabb kormányát vezette

Gyurcsány most is arra készül embereivel a fővárosi és a többi önkormányzatban, hogy szétlopják a közpénzt és dróton rángassák Karácsonyt – írja a Fidesz.

Forrás: MTI2019. 10. 19. 18:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc minden idők legkorruptabb kormányát vezette – közölte a Fidesz a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének szombati sajtótájékoztatójára reagálva az MTI-vel.

Gyurcsány Ferenc a Demokrata Képviselők Közössége fővárosi rendezvényén a korrupció elleni fellépésre és a többi ember tiszteletére szólította fel a DK frissen megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit.

Kijelentette: a becsületes hazát csak becsületes politikusok tudják képviselni, aki közpénzt lop, az a hazát lopja meg, az nem politikus, hanem bűnöző.

A Fidesz erre reagálva közleményében azt írta: „az a Gyurcsány Ferenc beszél becsületről és hazáról, aki migránsokkal akarja betelepíteni Magyarországot és minden idők legkorruptabb kormányzását követte el?!”

„Gyurcsány most is arra készül embereivel a fővárosi és a többi önkormányzatban, hogy szétlopják a közpénzt és dróton rángassák Karácsonyt, valamint a többi ellenzékit” – tette hozzá a nagyobbik kormánypárt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.