Fidesz: Gyurcsányék a magyarokra támadtak

Hidvéghi Balázs emlékeztetett: a rendezvényen a volt kormányfő odáig ment, hogy lehordta a magyarokat azért, amiért kiállnak Magyarország biztonságáért és a határvédelemért.

Bákonyi Ádám
2019. 04. 16. 11:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szakdolgozata után most éppen Goethe egyik legendás sorával kapcsolatban került plágiumügybe Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök a DK hét végi EP-kampánynyitóján a korteskedés nehézségeire utalva még jelezte, hogy a német költőfejedelmet idézi, amikor azt mondja, hogy „aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha”. Gyurcsány tegnapra viszont már nem bajlódott a forrásmegjelöléssel, saját közösségi oldalán Goethe szavait immár úgy idézte újra, mintha az tőle származna.

A Fidesz úgy értékelte a DK kampánynyitóját, hogy Gyurcsányék nekimentek a magyar embereknek, amiért nem akarnak migránsokat. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett: a rendezvényen a volt kormányfő odáig ment, hogy lehordta a magyarokat azért, amiért kiállnak Magyarország biztonságáért és a határvédelemért. – A DK ezzel nyíltan szembemegy a magyar emberek akaratával. Gyurcsányék át akarják erőltetni Brüsszel és a Soros-birodalom teljes bevándorláspárti programját, és ezzel veszélybe sodornák Magyarország biztonságát. Erről szól az Európai Egyesült Államok terve – jelentette ki. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta: május 26-án meg kell állítani a bevándorláspárti erőket, köztük Gyurcsány Ferencet és a feleségét is, mert ha ők döntési helyzetbe kerülnének, akkor az egyet jelentene a migránsok betelepítésével és a bevándorlás támogatásával.

A Nézőpont Intézet elemzője szerint a DK stratégiáját úgy lehet összefoglalni, hogy a magyar társadalom 90 százalékának véleményével szembemenve, a maradék tíz százalék szélsőséges érdekeit próbálják képviselni. – Ez a politika annak az 5-7 százalék közötti szavazótábornak szól, amely annak ellenére is Gyurcsány Ferenc pártelnökre szavaz, hogy a felmérések szerint ő a legnépszerűtlenebb politikus a rendszerváltás óta – fogalmazott az M1 Aktuális hétfői adásában Tóth Erik.

Kőrös újra vád alatt

Harmadszor is vádat emeltek Kőrös Gusztáv solti cigány önkormányzati vezető, a Demokratikus Koalíció volt megyei elnökségi tagja és társai ellen. Gyurcsány volt párttársa a vád szerint a társai közreműködésével hétmillió forintért ígérte egy előzetesben lévő férfinek, hogy kihozzák a rácsok mögül. A volt politikus korábban TEK-es álcában vállalkozókat zsarolt, illetve hamis videót készített a Fidesz lejáratására.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.