Fidesz: Gyurcsányné és pártja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben

Gyurcsányné és pártja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben – így reagált a nagyobbik kormánypárt csütörtökön az MTI-nek arra, hogy a Demokratikus Koalíció leadta az EP-választásra összegyűjtött ajánlásait, mintegy 53 ezret a Nemzeti Választási Irodának. Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője a leadás után tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a sajtóhírek alapján ők adták le a legtöbb ajánlást, így a Demokratikus Koalíció a pártok közül „talán a legerősebb legitimációjú listát állította”. Úgy fogalmazott: az aláírók nemcsak pártjukat, hanem az erős Európáról szóló programjukat is támogatták.

Forrás: MTI2019. 04. 18. 13:22
Molnár Csaba; Dobrev Klára; Szűcs Kinga; Debreczeni József
Budapest, 2018. február 17. Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és felesége, Szűcs Kinga (j), valamint Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc pártelnök felesége (b) a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti kampánynyitó rendezvényén 2018. február 17-én. Mögöttük balra Debreczeni József közíró. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz közleményében azt írta: „Gyurcsányné” és pártja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben, hanem Brüsszelt Magyarországon.

Gyurcsányék minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavaznak az Európai Parlamentben, sőt aktívan részt vesznek a kidolgozásukban – emelte ki a Fidesz. Hozzátette: „ők a bevándorláspárti erők magyarországi képviselői, akik képesek lennének betelepíteni a migránsokat, és feladni Magyarország szuverenitását, nemzeti kultúráját, és biztonságát”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.