Fidesz: Ha az ellenzéken múlna, nyugdíjprémium se lenne

Ha az ellenzéken múlna, nyugdíjprémium se lenne, ugyanis az ellenzéki pártok kezdettől támadják a kormány gazdaságpolitikáját – közölte pénteken a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 10. 25. 15:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz ezt arra reagálva közölte, hogy Schmuck Erzsébet, az LMP parlamenti frakciójának helyettes vezetője sajtótájékoztatóján azt mondta, igazságosabbá kell tenni a nyugdíjprémiumot, mert az nem igazságos, hiszen növeli a meglévő egyenlőtlenségeket.

A kormánypárt reagálásában azt írta, a mostani a harmadik alkalom, hogy nyugdíjprémiumot tudnak fizetni novemberben, ezt a magyar gazdaság jó teljesítménye teszi lehetővé.

Közölték továbbá: ha az ellenzéken múlna, nyugdíjprémium se lenne, ugyanis az ellenzéki pártok kezdettől támadják a kormány gazdaságpolitikáját. Az ellenzéket vezető Gyurcsány kormányzása alatt elvett egy havi nyugdíjat és most is ugyanazt a gazdaságpolitikát akarja folytatni, amivel egyszer már tönkretették az országot.

Hozzátették, hogy a Fidesz kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, a magyar gazdaság uniós átlag felett teljesít, tavaly az EU-ban a harmadik leggyorsabb bővülés mutatkozott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.