Fidesz: Jávor Benedek méltatlan Budapest képviseletére

Láng Zsolt szerint „elfogadhatatlan, közönséges bejegyzést” engedett meg magának Novák Katalin, a külügyekért felelős Fidesz-alelnök római látogatásával kapcsolatban.

Forrás: MTI2020. 02. 06. 10:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője méltatlannak tartja Jávor Benedeket arra, hogy a budapestieket és a magyar fővárost képviselje Brüsszelben, mert „elfogadhatatlan, közönséges bejegyzést” engedett meg magának Novák Katalin, a külügyekért felelős Fidesz-alelnök római látogatásával kapcsolatban.

Láng Zsolt csütörtökön, az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: „az ízléstelen, nőket, édesanyákat sértő írás rávilágít, hogy a bukott párbeszédes politikus nem Budapestért dolgozik az Európai Unióban, hanem gyűlölködik.”

Közölte: arra kérik Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy vegye komolyabban saját ígéreteit, a budapestiek képviseletét, és hívja vissza a tisztségről Jávor Benedeket.

Jávor Benedek – aki Karácsony Gergely megbízásából január 1-je óta képviseli Budapestet, a budapestieket Brüsszelben – Novák Katalin keddi római, Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőnél tett látogatásának apropóján azt írta angol nyelvű twitterüzenetében, imádkozik, hogy ne legyen kavarodás a meghívókban, és Novák Katalin „nehogy véletlenül egy bungabunga parti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.