Fidesz–KDNP: A baloldal továbbra is falaz a kamuvideós Korózsnak

A baloldal ahelyett, hogy kiközösítené, faltörő kosként tolja előre Korózs Lajost – mondta Nacsa Lőrinc.

Forrás: MTI2020. 11. 18. 12:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypártok szerint a baloldal ahelyett, hogy kiközösítené a „kamuvideós Korózs Lajost, falaz neki”.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában rámutatott: a járvány kitörésekor még olyan országokban is összefogtak a pártok, ahol hosszú évek óta politikai patthelyzettel küzdöttek, igaz ez Belgiumra, Spanyolországra, Romániára is.

– Ehhez képest, amit itthon látnak, az példa nélküli, a baloldal folyamatosan támadja a járvány elleni védekezést, és ebben „faltörő kosként tolják előre a kamuvideós Korózs Lajost” – mondta a frakciószóvivő a kormánypártok véleményét tolmácsolva.

Közölte: a szocialista politikus először egy „gyalázatos kamuvideóval” bukott le, amelyben egy álmentővel akarta lejáratni a védekezésben résztvevőket.

– Itt nem állt meg, halálozási statisztikák meghamisításával próbált hangulatot kelteni. Kedden az általa vezetett népjóléti bizottság is olyan etikai követelményeket fektetett le, amelyek alapján a kamuvideós Korózs Lajos egyértelműen méltatlan a testület vezetésére – mondta.

A kereszténydemokrata politikus beszédesnek tartja, hogy sem Korózs Lajos, sem Szabó Tímea nem vállalta, hogy csak hiteles adatok alapján tájékoztat, és nem kelt pánikot.

– A baloldal ahelyett, hogy kiközösítené a kamuvideós Korózst, falaz neki

– mondta.

Megjegyezte: nem hívták vissza a népjóléti bizottság éléről, és ahelyett, hogy a védekezést segítenék, tovább folytatják az álhírek gyártását.

Nacsa Lőrinc összegzése szerint a baloldalon a járvány kezdete óta minden nap a hazudozásról és a hangulatkeltésről szól.

– Egyikük a kórházakról hazudik, a másik a vakcináról, a harmadik a mentőket, a negyedik a rendőröket támadja, az ötödik kamuzik a tesztekről. Ez a valódi arcuk – fogalmazott a kormánypárti képviselő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.