Fidesz-KDNP: Karácsonyék megállapodása a baloldali politikusok bevándorlási szövetsége

Ennek a paktumnak nem a V4 megerősítése a célja, hanem a valódi V4-szövetség megtörése – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője.

Forrás: MTI2019. 12. 17. 17:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Karácsony Gergely főpolgármester által a Soros-egyetemen aláírt megállapodás nem más, mint a liberális, baloldali politikusok bevándorláspárti szövetsége – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A képviselő arra reagált, hogy a négy visegrádi ország főpolgármestere megállapodást írt alá Budapesten.

A politikus kifejtette: Karácsony Gergely a Soros-egyetemen aláírt egy megállapodást, amely a liberális, baloldali politikusok bevándorláspárti szövetsége. A megállapodás aláírásának helyszíne is azt jelzi, hogy Soros György bevándorláspárti milliárdos a V4 országaiban is szeretné megszerezni a hatalmat, befolyást, Karácsony Gergely pedig Budapest nevében nyíltan beszállt ebbe a bevándorláspárti szövetségbe, és egymás után hajtja végre a bevándorláspárti Soros-hálózat megrendeléseit – fogalmazott.

Közölte: Karácsony Gergely olyan főpolgármesterekkel kötött paktumot, akik vele együtt nyíltan hitet tettek a migránsok befogadása és a Soros-féle nyílt társadalom megvalósítása mellett. Brüsszel mindezért pénzt is ígért cserébe, Soros elsőszámú brüsszeli embere, Frans Timmermans azért ígér uniós pénzeket Karácsonyéknak és a többi városvezetőnek, hogy Budapest és a többi közép-európai főváros fogadjon be bevándorlókat – vélekedett.

Nacsa Lőrinc kiemelte: a bevándorláspárti szövetség megszületése újabb bizonyíték arra, hogy Budapesten már teljes mértékben Sorosék diktálnak. Ennek a paktumnak nem a V4 megerősítése a célja, hanem a valódi V4-szövetség megtörése – mondta. Hozzátette: a V4-országok kormányai ugyanis sikeresen védték meg eddig Közép-Európát a migránsok betelepítésétől és kiálltak a keresztény kultúra, a nemzeti szuverenitás megvédése mellett.

Úgy látja, a közép-európai országok éppen ezért állnak a bevándorláspártiak és Sorosék útjában. Ők Karácsony Gergelyen és a hozzá hasonló bevándorláspárti főpolgármestereken keresztül akarják megfúrni a valódi V4-szövetséget, meg akarják nyitni Budapestet és a közép-európai nagyvárosokat a migránsok előtt.

A képviselő kérdésére arról is beszélt, hogy a vasárnapi győri tragédia borzasztó, az egész országot megrázta, a hatóságoknak a lehető legszigorúbb vizsgálatot kell lefolytatniuk. Ugyanakkor nem szabad összekapcsolni az esetet az isztambuli egyezménnyel, az utóbbit illetően ugyanis sokszor kihallatszik a politikai haszonszerzés azoknak a részéről, akik tragédiákat használnak fel az egyezmény promotálására – mondta.

Közölte: a nők elleni erőszak ügyében a kormány és a Fidesz-KDNP parlamenti többsége sok lépést tett, és ami az isztambuli egyezményben fontos, támogatandó elem, azt átemelték a magyar jogrendbe.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.