Fidesz: Pikó vállalja a felelősséget a döntéseiért!

A Fidesz józsefvárosi szervezete felszólítja a kerület ellenzéki támogatással megválasztott polgármesterét, Pikó Andrást, hogy vállalja végre a felelősséget döntéseiért, és mondja meg az igazságot a közszolgálati lakások elvételéről.

Forrás: MTI2020. 05. 26. 17:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A józsefvárosi Fidesz az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: Pikó András szerint minden alapot nélkülöz, hogy ő közszolgálati lakásokat vett volna el a kerületi egészségügyi dolgozóktól, rendőröktől, tűzoltóktól.

Ezzel szemben az igazság az, hogy Józsefváros polgármestere április 6-án egyszemélyben döntött 60 darab közszolgálati célú lakás kijelölésének megszüntetéséről – olvasható.

Felszólították a polgármestert, ha szerinte ez nem igaz, akkor ne az online térben szerencsétlenkedjen, hanem álljon ki a járvány miatt frontvonalban harcoló orvosok, ápolók, rendőrök, tűzoltók elé, és mondja férfiasan a szemükbe: ezekre a lakásokra nem számíthatnak a jövőben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.