Fidesz: Várjuk, hogy érdemi munka kezdődjön Budapesten

Láng Zsolt az első száz nap eufóriája után higgadtságot, megfontoltságot és valódi tervezést vár a főváros új vezetésétől.

Forrás: MTI2020. 01. 21. 21:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon várjuk, hogy érdemi munka kezdődjön Budapesten – mondta a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportjának vezetője kedden az M1 aktuális csatornán a Karácsony Gergely főpolgármester megválasztása óta eltelt száz napot értékelve.

Láng Zsolt hangsúlyozta: az óriási, világmegváltó gondolatokkal érkezett Karácsony Gergely és az új városvezetés az első száz nap alatt hetekig azzal volt elfoglalva, hogy a DK-nak és Momentumnak meg kellett osztozni a helyeken, közben a közgyűlési előterjesztések között nagyon kevés konkrétumot láttak.

Közös érdekünk, hogy Budapesten előrejussunk – hangoztatta Láng Zsolt, aki szerint például a Lánchíd felújításának ügye fontosabb, mint a fizetésemelések, látszatintézkedésekre és PR-ra adott tíz-, húsz-, százmilliós összegeknél.

Láng Zsolt az első száz nap eufóriája után higgadtságot, megfontoltságot és valódi tervezést vár a főváros új vezetésétől.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.