Főhős: Tarlós vállalta a konfliktust a kormánnyal is

2014-ben sikerült újráznia Tarlósnak. Pedig olyan ellenfelei voltak, mint Falus Ferenc és Bokros Lajos. Se Falus bátorságpróbája, se a Bokros-csomag névadójának tánca nem jött be a fővárosiaknak.

Forrás: Hír TV2019. 09. 17. 13:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKV dolgozóinak sztrájkja megbénította a várost. A szoci-szadi városvezetés pedig csak nézte a káoszt. És nem tett semmit. Horváth Csaba kormánybiztos nagy ötlete, hogy az autósok használják a buszsávot, nem jött be. A rendőrök büntettek, ő pedig szépen hülyét csinált magából.

Baranyai Gábor a Magyar Nemzet újságírója arról beszélt, hogy korábban volt a főváros és voltak az úgynevezett kiskirályságok. Ezzel szemben most konstruktív munka van. Számos olyan beruházás megvalósult ebben az elmúlt két ciklusban, amelyek korábban pont emiatt a szembenállás miatt nem. Tarlós Istvánnak és az elmúlt 9 évének nagy eredménye, hogy sikerült egy jól működő fővárost létrehozni.

Demszkyt az utolsó közgyűlésen leköszönt. A szocik szerint annyira jól csinálta a munkát, hogy még szobrot is emeltek volna neki.

Két dolgot érdemes kiemelni az elmúlt 9 év budapesti politikájából – kezdte Farkas Örs, politikai elemző. Az egyik Tarlós személyes politikája, mely végig kormánypárti többséggel zajlott. Tarlós politikája egyébként saját személyére épült, hiszen azokban az ügyekben, melyet a főváros szempontjából fontosnak tartott vállalta a konfliktust a kormánnyal is. Ezek a küzdelmek erősítették meg Őt.

A választás után is adódtak konfliktusok a kormány és Tarlós között. Tarlós simán beszólt mindenkinek. Pénzügyi kérdésekben voltak viták. Sokan azt gondolták Lázár és Tarlós viszonya menthetetlen.

2014-ben sikerült újráznia Tarlósnak. Pedig olyan kiváló ellenfelei voltak, mint Falus Ferenc és Bokros Lajos. Se Falus bátorságpróbája, se a Bokros-csomag névadójának tánca nem jött be a fővárosiaknak.

Az ellenzék fakivágással vádolja főpolgármestert , aki néhány nappal ezelőtt ültette el a 10 ezredik fát a fővárosban. És mivel tehetetlenek, ahol tudnak trollkodnak Tarlós rendezvényein. Hiába, csak ehhez értenek.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.