„Gonosz oroszok” nélkül ma már nincsenek titkosszolgálati akciók

Lehet, hogy Strache egy igazi kretén volt, meggondolatlan, de a mögötte álló politikai erő nem kretén. Amit ők képviselnek az valós, hogy Európa mondjon nemet a bevándorlásra – mondta Huth Gergely.

Forrás: Hír TV2019. 05. 21. 13:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huth Gergely, a Pestisrácok.hu főszerkesztője, Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa, és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője az EP-választások előtti utolsó napok eseményeit vették górcső alá Bayer Zsolt műsorvezető kérdései kapcsán. A Hír TV Sajtóklub című műsorában kiemelt szerepet kapott az osztrák belpolitikai botrány.

Ki és miért állított csapdát Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárnak? Erre keresték a választ Bayer Zsolt és vendégei a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

Természetesen az adás első fele az ausztriai belpolitika eseményeivel foglalkozott, ahol lemondásra kényszerült Heinz-Christian Strache, miután Sebastian Kurz kancellárral tárgyalt. Az osztrák politikus lemondott az alkancellárságról és az Osztrák Szabadságpárt vezetéséről is.

„Lehet, hogy Strache egy igazi kretén volt, meggondolatlan, de a mögötte álló politikai erő nem kretén. Amit ők képviselnek az valós, hogy Európa mondjon nemet a bevándorlásra. Az történik most szerintem, hogy egyenként levadásznak mindenkit, aki ennek a nagykoalíciónak az útjában áll, és Ausztriában a Szabadságpárt ennek az útjában áll” –

mondta Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője.

Bencsik András arról beszélt, vajon miért kellett a nagykoalíciónak is felbomlania Ausztriában? És kinek használhatott ez az egész lejárattó akció?

Szentesi Zöldi László azt mondta, világosan látható, kik az ügy nyertesei, az időzítés ugyanis nem véletlen.

„A borítékolható siker kapujában vadásszák le Strachét, az összefüggés a bevándorlás lehet, semmilyen más oka nem lehet ennek az időzítésnek” –

mondta a Demokrata főmunkatársa.

A teljes adás IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.