Gulyás Gergely elhagyhatta a karantént

A Kormányinfót élőben 16.30-tól Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra tartja Budapesten, a Miniszterelnökség földszinti nagy konferenciatermében.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 08. 28. 14:53
GULYÁS Gergely
Gulyás gergely szembesítette az adatokkal a főpolgármestert Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintettel arra, hogy a legfrissebb hírek szerint a pénteki Kormányinfót Mit, miért tesz a kormány? címmel Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tartja, az egyébként negatív koronavírustesztet produkáló tárcavezető minden bizonnyal elhagyhatta a karantént.

A 16.30-kor kezdődő sajtótájékoztatón, amelyre Budapesten, a Miniszterelnökség földszinti nagy konferenciatermében kerül sor, nagy horderejű bejelentésekre lehet számítani.

A Kormányinfó itt, a Magyar Nemzet oldalán élőben lesz követhető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.