„Gyereknevelési módszerek” az Édenkert pedofilfórumról

Az Édenkert nevű, eddigi legnagyobb magyar pedofilfórumon „gyermeknevelési tanácsadás” is zajlott. Sokkoló ajánlás pedofiloknak: szexuális játékokkal kell nevelni az elfogadásra a családban a gyereket, akinek életformája lesz a szex, és nem tabu.

2021. 05. 21. 5:50
null
A normákkal ellentétes magatartási formákat már kis kortól elfogadhatóvá akarják tenni az elkövetők Fotó: 123RF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb és újabb részletek derülnek ki a dark weben működött, gyomorforgató tartalmakat megosztó, kétszer is hatóságilag felszámolt eddigi legnagyobb magyar pedofilfórumról. Ezek szerint a „normális gyermekpornóról”, exkluzív pedofilokról elmélkedő, a hsl nick mögé bújt pedofil, az Édenkert nevű fórum második verziójának egyik szervezője csak felszínes ismereteket osztott meg.

A normákkal ellentétes magatartási formákat már kis kortól elfogadhatóvá akarják tenni az elkövetők Fotó: 123RF

Mint megírtuk, a kiberbűnözés elleni nyomozók leleplezték az Édenkert felszámolása után újonnan szerveződött, a bűnözők kedvenc kiberterében, a dark weben működő magyar pedofilfórumot. Négy szervezőjét letartóztatta a nyomozási bíró, három azonosított fórumozó szabadlábon védekezhet. A nyomozók jelenleg is azonosítják a több ezer fórumhasználót. Egyelőre annyi biztos, hogy az új fórum tartalma, módszerei, jellemzői kísértetiesen hasonlítanak az Édenkertéhez. A bűncselekményt elkövetett pedofilok azonosítása érdekében a mostani fórumról egyelőre nem írhatunk, az Édenkertről viszont igen. Még 2017-ben egy etikus hekker feltörte a fórumot, és lemásolta a teljes tartalmat, amit a PestiSrácoknak és a Hír TV-nek is eljuttatott. A kollégák továbbították az anyagot a kibernyomozóknak.

Egy sor pedofilt éppen ezen anyagok alapján azonosított és fogott el a hatóság – például az alábbiak miatt. „Pedofil apák vállalt álláspontja a fórumon, hogy gyakorlatilag már a gyermek születése előtt befogadóvá kell tenni az anyát, és felkészülni egy olyan sajátos nevelési formára, amelyben a szexuális játékok a családtagok számára a szeretet megnyilvánulását jelentik. Titkos szövetségessé kell válniuk a család tagjainak a kirekesztő társadalommal szemben, mert vallják, hogy a gyermek nem az abúzustól sérül, hanem attól, hogy a társadalom elítéli az ilyen kapcsolatot” – írja a PestiSrácok a tavaly megjelent oknyomozó sorozatában az etikus hekker által megszerzett bizonyítékok alapján.

Az Édenkert egyik témaköre a gyermeknevelési módszerek volt, amelyek célja a pedofiloknál az, hogy a társadalmi normákkal ellentétes magatartási formákat már egészen kis kortól elfogadhatóvá, sőt természetessé tegyék a gyermekeknek – hívta fel a figyelmet rá internetes laptársunk.

A családon belüli abúzus szerintük még csak nem is erőszak, hiszen a jól nevelt gyermek maga is óhajtja a szexuális élményt. Ezt akarják mindannyian elérni, amiben a tapasztaltabbak segítették is a kezdőket.

„Rájöttem, hogy a szülői minta sokkal meghatározóbb a gyerekek számára, mint a társadalmi. Például ahol egy családban természetes a meztelenkedés a lakásban, esetleg a nudizás strandon, ott ebben nemhogy kivetnivaló nincsen, de életforma. […] Na most… ahol a szex nem tabu, ott a gyerek 3-4 hónaposan maszturbálni kezd vagy kísérletezik vele (félreérthetetlenül)” – idézte a hírportál a hunsmallover nevű fórumozót, aki törzsvendég volt, és preferált korcsoportként az 1–11 éves gyermekeket jelölte meg.

Az Édenkert alapítója, Extreme azzal büszkélkedett, hogy a felesége is pedofil és éppen a fiukat várja, de az igazán nagy orgiák majd akkor jönnek, amikor egy kislány is születik, mert akkor mindenki mindenkivel folytathat majd szexuális kapcsolatot a családban. A pedofilok ma már nem cukrosbácsikként vadásznak a gyermekekre, hanem az interneten, a gyermekek által kedvelt platformokon: magukat hasonló korúnak kiadva, álprofilon férkőznek a gyerekek bizalmába. Az Édenkertben kézikönyv állt a pedofilok rendelkezésére, hogy miként tegyék ezt.

Több munkakörből tiltanák ki a pedofilokat

A pedofilokat minden eszközzel távol kell tartani a gyermekektől, ezért számos munkakörből ki kell őket tiltani – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője tegnap a Facebook-oldalán a pedofilellenes törvénycsomag benyújtása kapcsán. Kocsis Máté azt írta: erre is javaslatot tesznek a pedofilellenes törvénycsomagban. „Eddig is voltak olyan területek – például az oktatás és az egészségügy –, ahol foglalkoztatási tilalom volt, de tovább kell bővíteni ezek körét. A pedofilok nem dolgozhatnak szabadidő eltöltésével, szórakozással, sportolással kapcsolatos munkahelyen, vagyis például strandon, vidámparkban, állatkertben, sportegyesületben” – írta. Hozzátette: „Így jelentősen csökken az esélye, hogy kiskorúak közelében legyenek.” (MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.