Összefogásra van szükség a mihamarabbi oltásokért

Széles körű összefogásra van szükség, hogy minél hamarabb a lehető legtöbben megkapják a koronavírus elleni oltást – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az oltási munkacsoport vezetője csütörtökön a Facebook-oldalán.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Facebook2021. 02. 18. 17:05
null
György István Úgy vélte, a korábban meghozott óvintézkedések - mint például az időpontfoglalás, a plexifalak, a maszkviselés, a fertőtlenítő pontok - meghozták eredményüket. Forrás: YOUTUBE.COM / MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

György István bejegyzése szerint a kormány a kórházakra, a háziorvosokra és a szakrendelőkre is számít az oltások során, de partnerként tekint az önkormányzatokra is, ezért egyeztetést folytat a Magyar Önkormányzatok Szövetségének és a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének vezetőivel.

„A koronavírus-járvány ellen egyetlen hatékony fegyverünk a vakcina” – írta az államtitkár, aki ezért minden városvezetőt arra kér, hogy segítse az oltási folyamatot és növelje a bizalmat az oltóanyagok iránt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.