Gyurcsány Ferenc évértékelőjét elemezték a Hír TV vendégei

A Magyarország élőben extra vendégei Lánczi Tamás politológus és Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet kutatója voltak. Gyurcsány Ferenc évértékelőjét elemezték Velkovics Vilmos műsorvezetésével – olvasható a Hír TV oldalán.

Forrás: hirtv.hu2021. 02. 13. 17:15
null
Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde (a teljes beszéd a cikk alján tekinthető meg) Forrás: hirtv.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Gyurcsány Ferenc ma az egyik legelutasítottabb politikai szereplő mind a két oldalon. Ő az, aki a legtovább volt a legmélyebben – kezdte Lánczi Tamás

– A vírus védekezik, az emberek pedig támadnak

– másfél hete mondta Orbán Viktor ezt a közrádióban. Ez a mondat most Gyurcsány Ferenc szájából is elhangzott. Ahogy Lánczi fogalmazott, a DK-s politikus előszeretettel lopja el mások mondatait, már a politikai pályafutásának kezdete óta. – Úgy látszik, valami nem változik – tette hozzá a politológus.

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde (a teljes beszéd a cikk alján tekinthető meg)
Fotó: Hírtv.hu

Azzal egyébként mindkét vendég egyetértett, hogy Gyurcsány elszólta magát – úgy beszélt, mintha már ő lenne a többi ellenzéki párt vezetője is – a „jó főnök” megdicséri a beosztottakat.

– Gyurcsány Ferenc a 2006-os hazugságbeszédének csapdájában vergődik

– osztotta meg gondolatát Lánczi Tamás

Az évértékelővel kapcsolatban Nagy Ervin hozzátette:

a szavak és a tettek között óriási szakadék van.

Fájó hiány, hogy konkrétumok nem derültek ki a jövővel kapcsolatban – nem esett szó arról, hogy mit terveznek, állapították meg a műsor vendégei az évértékelés elemzésének végén.

Teljes elemzés:

Gyurcsány Ferenc – évértékelő:

Az eredeti cikk és az évértékelő előtti Magyarország élőben extra felvezető ITT érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.