Gyurcsány Ferenc írja és rendezi a baloldali előválasztást

„Gyurcsány Ferenc már évekkel ezelőtt meghirdette, hogy a baloldalon egységes blokkot kell létrehozni annak érdekében, hogy a szavazatokat maximalizálni tudják. Az előválasztás megrendezésével a volt kormányfő most a színdarab főszereplőjét választja ki” – fogalmazott Szánthó Miklós Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója, valamint Tóth Erik a központ vezető elemzője voltak a legutóbbi adásban Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei, ahol Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségéről, illetve a készülőben lévő pedofilellenes törvénycsomagról is szó esett.

Forrás: karc fm2021. 05. 19. 18:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A baloldali előválasztás komoly hitelességi válsággal nézhet szembe. Az Alapjogokért Központ kutatása alapján a felnőtt magyar társadalom 42 százaléka szerint előre eldöntötték az ellenzéki pártvezetők, hogy ki hol fog győzni” – fogalmazott Tóth Erik. Hozzátette: „Gyurcsány Ferenc számára Dobrev Klára elsősége lenne a legjobb, de azzal a Karácsony Gergellyel is jól meg fogják érteni egymás, aki 7 éven keresztül volt kormányának a tanácsadója, és akit a magyarok kétharmada nem szeretne a kormányfői székben látni”.

„A szexuális devianciákkal szembeni érzékenyítés ellenére Magyarországon 2012-ben, 2014-ben és 2017-ben is születtek olyan törvénymódosítások, amelyek a nemi erkölcs elleni bűncselekmények kapcsán kifejezetten súlyosbították a kiskorúak sérelmére elkövetett pedofil bűncselekmények büntetési tételeit, de még nagyobb szigorra van szükség a pedofília szervezett bűncselekményeivel szembeni fellépés érdekében” – fogalmazott Szánthó Miklós. „A normalitás melletti határozott kiállás, valamint a gyermekek védelme mindannyiunk kötelessége. A gender-ideológiából is részben következő pedofília relativizálása káros következményekkel jár, ennek nem szabad teret engedni” – tette hozzá Törcsi Péter.

A Bolond Lyukból rovatban arról volt szó, egy édesanya elveszítheti a gyerekfelügyleti jogát egy politikailag inkorrekt kerti dekorációs tárgy miatt, amely konföderációs zászlót imitálja. „A cancel culture, vagyis a történelmi emlékezet eltörlését kívánó gondolatvilág erősödését segíti a Biden-adminisztráció. Nem az számít manapság, hogy mik a történelmi tények egy esemény kapcsán, hanem az, hogy miként adaptálható a modern kori mozgalmak célkitűzéseihez. Amennyiben a BLM-mozgalom alapvetésével nincs egy kép, zászló vagy köztéri emlékmű összhangban, úgy eltörlik a Föld színéről” – fogalmazott Törcsi Péter.

Az igazság órája, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsora minden kedden délután háromtól négyig jelentkezik a rádióban. Ismétlés szerda reggel három és négy között. De elérhető a Karc FM archívumában is, a legutóbbi adást itt hallgathatják meg:

https://www.mixcloud.com/karcfm/az-igazság-órája-2021-05-18-1500-1600-1/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.