Halász János: A DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást

A Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szerint „a DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást a bevándorlás politikában és minden másban is”.

Forrás: MTI2019. 03. 10. 12:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halász János vasárnap Debrecenben újságíróknak elmondta: a Demokratikus Koalíció (DK) napokban megismert európai parlamenti programjából kiderül, hogy „Gyurcsányné, ahogy az európai baloldal, Európai Egyesült Államokat akar”.

Ez azt jelenti, hogy „a nemzetek Európája helyett olyan birodalmat akarnak építeni, ahol egy brüsszeli hatalmi központ döntene mindenről: a migránsok beengedéséről, a gazdaságpolitikáról, az adókról, a családtámogatásokról” – hangoztatta a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Halász János szerint „ezért van szükségük a bevándorlásra, az afrikai és közel-keleti migránsokra”.

Hozzátette: egy kevert lakosságú kontinenst akarnak, hogy lebonthassák az európai életformát, „el akarják törölni Európa keresztény kultúráját, meg akarják gyengíteni és idővel el akarják törölni a nemzetállamokat, a nemzeti szuverenitást és a nemzeti identitást, (...) bevándorló-kontinenssé akarják tenni és el akarják törölni a nemzetek Európáját”.

„Ezért van az, hogy minden eszközzel támadják az olyan bevándorlásellenes országokat, mint Magyarország” – mondta megjegyezve: „a Soros-terv és a brüsszeli hatalmi törekvések útjában állunk”.

„Magyarországnak azonban olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszel érdekeit képviselik Magyarországon” – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Azzal összefüggésben, hogy a magyar baloldal március 15-én együtt ünnepel a Jobbikkal, Halász János kérdésre válaszolva kijelentette: „Az ellenzék pénzért és hatalomért mindenre képes”.

„Elveiket félreteszik, a baloldal együtt ünnepel a náci Jobbikkal, őket nem az emberek érdekei, hanem csak a saját hatalmuk érdekli” – fűzte hozzá a Fidesz frakciószóvivője.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.