Hamarosan indul a Fővárosi Nagycirkusz élő közvetítése

Az online közvetítések mellett a Fővárosi Nagycirkusz továbbra is fogadja a látogatókat a Városligetben.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 09. 25. 10:48
null
Shakespeare drámájában és a manézsban is hangsúlyos a veszély jelenléte Fotó: Forrás: Fővárosi Nagycirkusz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Októbertől élőben közvetíti előadásait a Fővárosi Nagycirkusz szombat délutánonként. Az első élő közvetítés jövő hét szombaton délután három órakor lesz látható – mondta el Graeser József, a Fővárosi Nagycirkusz szakmai vezetője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Az online közvetítésekre kedvezményes, normál és családi jegyek válthatók a cirkusz weboldalán – hangzott el a műsorban. A nézőtér több pontján kamerákat helyeznek el, így úgy fogja látni a közönség a műsort, mintha egy színházi előadás lenne élő közvetítésben – mondta Graeser József. Hozzátette: a december végéig látható műsor címe Tündértánc – Nővarázs.

Az online közvetítések mellett a Fővárosi Nagycirkusz természetesen továbbra is fogadja látogatókat a Városligetben, azonban a koronavírus-járvány miatt a nézők védelmében szigorú óvintézkedéseket vezettek be. A cirkuszban kötelező a maszk viselése, a nézőtéren pedig minden második sorban foglalhatnak csak helyet a látogatók, és az azonos sorban ülő társaságok között is szabad helyeket tartanak fenn – közölte a szakmai vezető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.