Harmincegyedik születésnapját ünnepli a Fidesz

Megalakulásának harmincegyedik évfordulóján a párt Lendvay utcai székházában ünnepséget tartott a Fidesz. Az ünnepi tortát Orbán Viktor és Kövér László vágta fel.

MTI
Forrás: Magyar Hírlap2019. 03. 30. 13:01
KVR Lszl; ORBN Viktor
Budapest, 2019. mrcius 30. A Miniszterelnki Sajtiroda ltal kzreadott kpen Orbn Viktor miniszterelnk, a Fidesz elnke (j) s Kvr Lszl, az Orszggyls elnke, a Fidesz orszgos elnksgnek tagja (b) a prt 31. szletsnapi nnepsgn a Fidesz Lendvay utcai szkhzban 2019. mrcius 30-n. MTI/Miniszterelnki Sajtiroda Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szombaton délelőtt tartott rendezvényen a párt számos vezető politikusa – így Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke – részt vett, de ott volt az előbbiekhez hasonlóan a párt alapítói közé tartozó újságíró, publicista, Bayer Zsolt is – írta a Magyar Hírlap.

A Fidesz alelnöke, Németh Szilárd Facebook-oldalán közzétett bejegyzéssel emlékezett meg az évfordulóról.

„Ma van a Fidesz 31. születésnapja. Isten éltesse az alapítókat, a tagokat, a szimpatizánsokat, önkénteseket, de leginkább a határon inneni és túli magyarokat, akik bíznak bennünk, s ezt szavazataikkal is mindig kifejezik!

Hajrá Magyarország! Hajrá Fidesz!” – írta a politikus

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.