Hat év szabadságvesztést kapott egy kaposvári drogkereskedő

Nem jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélte a Kaposvári Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly rendszeresen adott el drogot az ismerőseinek – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-t pénteken.

Forrás: MTI2020. 09. 04. 9:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyészségi vádirat indítványaival egyező elsőfokú ítélet szerint a kábítószer birtoklása miatt 2017-ben letöltendő szabadságvesztéssel büntetett 31 éves elkövető a szabadulása után amfetamint tartalmazó anyagokat szerzett be, amelyeket grammonként négyezer forintos áron adott el az őt telefonon megkereső vevőknek a somogyi megyeszékhelyen.

A nyomozók a férfit 2019 novemberében érték tetten, amikor épp speedet értékesített az otthona közelében.

Az ügyészség tudomásul vette a bíróság döntését, a vádlott enyhítésért fellebbezett, így az ügy a Kaposvári Törvényszéken folytatódik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.