Hétvégén változik a ráckevei HÉV közlekedési rendje

Hétvégén módosított menetrend szerint közlekedik a ráckevei (H6) HÉV a vonalon jelenleg is tartó karbantartási munkák miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 10. 25. 21:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A HÉV-ek csak óránként indulnak majd, a Ráckeve felé tartó vonatokra pedig Pesterzsébet felső és Dunaharaszti külső között az ellenkező irányú peronnál lehet felszállni.

A Millenniumtelep és a Közvágóhíd között H6-os jelzéssel buszok is közlekednek, amelyekre a Közvágóhídnál a 179-es busz HÉV-végállomás melletti megállójában, a Kvassay Jenő úton, ezt követően pedig a 66-os és a 135-ös busz megállóhelyein lehet felszállni – tudatták.

Hozzátették, hogy a térségben közlekedő, Volánbusz által üzemeltetett járatok egyes szakaszain érvényesek a Budapest-bérlet mellé váltott Millenniumtelep kezdő- vagy végpontú HÉV-bérletek.

Kitértek arra is: a karbantartási munkák miatt pénteken 22 órától hétfő hajnalig lezárják a forgalom elől a Soroksár, Hősök terénél található közúti HÉV-átjárót, ezért a 966-os busz a Határ út felé módosított útvonalon közlekedik: nem érinti a Soroksár, Hősök tere, az Erzsébet utca és a Tárcsás utca megállóhelyet.

Az éjszakai járatra a 66-os buszjárat Soroksár, Hősök tere (HÉV-megállóhely melletti) és 166-os busz Tárcsás utca (Pestszentimre irányú) megállójában lehet felszállni – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.