Hiába a képmutatás, a baloldal a mai napig oltásellenes

Hiába erőlködik a baloldal, ők nemcsak korábban voltak oltásellenesek, hanem most is azok! Bizonyítja ezt két, általuk benyújtott parlamenti határozat is, amit soha nem vontak vissza – írja Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője, a közösségi oldalára feltöltött bejegyzésében.

Forrás: FACEBOOK/KOCSISMATE2021. 04. 12. 16:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kommunikációs trükk és kétszínűség, amikor próbálják letagadni az oltásellenes mondataikat. Irományaikban feketén-fehéren leírták, amit gondolnak. El is mondták ezer helyen, azóta nem is változtattak rajta és soha nem vonták vissza ezeket, mert most is így gondolják” – folytatja sorait Kocsis Máté.

A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője szerint „az egyik határozatban

  • megkérdőjelezik a kínai koronavírus elleni vakcina beszerzését és engedélyezését,
  • kétségeket vetnek fel a védőoltás minőségével kapcsolatban, és
  • azt követelik, hogy ne lehessen kínai vakcinával oltani. (Ez egyébként ma több százezer magyart hagyna védtelenül a járvánnyal szemben.)
  • Egy másik javaslatukban pedig már nem is válogatnak az oltások között, csak úgy általánosan közlik, hogy „a magyarok jelentős része nem bízik a koronavírus elleni vakcinában.

    Hát persze, szeretnék, ha így lenne, sokat tettek érte, de a magyarok többsége bízik a vakcinában. Amiben nem lehet bízni, az a baloldal, mert a politikusaik káoszt, minél nagyobb bizonytalanságot, rossz járványkezelést szeretnének, attól várnak politikai hasznot. Ezért is oltásellenesek a mai napig.

    Hiába a sok mellébeszélés, ez a tény. Ne higgyenek a köpönyegforgatóknak!”

    – zárja bejegyzését Kocsis Máté.

    Az eredeti bejegyzést itt tekintheti meg:

    https://www.facebook.com/kocsismate/photos/a.10154209923198241/10158580739303241/

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.