Hidvéghi Balázs: ismét tüntet Budapesten a Soros-lista

Ismét tüntet Budapesten a Soros-lista – így értékelte a vasárnapi demonstrációkat Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója újságíróknak.

Forrás: MTI2019. 02. 10. 15:10
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot” – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint valójában ezek a politikusok mind „feliratkoztak a Soros-listára és mindannyian bevándorláspártiak.

Rámutatott: három és fél hónap múlva európai parlamenti választások lesznek, amelynek a tétje óriási, hiszen az emberek véleményt mondhatnak a bevándorlásról.

„Ezeket a pártokat és a politikusokat az köti össze, hogy mindannyian a bevándorláspárti oldalra álltak. Ha rajtuk múlna, akkor Magyarországból is bevándorlóországot csinálnának, és készek alávetni magukat a Brüsszel és a Soros-hálózat minden elvárásának, ezért ma már odáig mennek, hogy a baloldaliak egy náci párttal együtt tüntetnek Budapesten” – mondta.

Hidvéghi Balázs kijelentette: a bevándorláspárti politika ellen az egyedüli védelmet a Fidesz-KDNP adja. „Mi a magyarok oldalán állunk, nemet mondunk a bevándorlásra” – közölte.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.