Hollik Gyurcsánynak: Nem hagyjuk, hogy megismételhesd a gazemberséget

„Hidd el, csávókám, nem jókedvünkből foglalkozunk veled” – üzente Gyurcsánynak a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 05. 27. 9:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az őszödi beszéd kiszivárgásának az évfordulóját a kormány és a baloldal egy Facebook-csatározással köszöntötte: előbb Orbán Viktor emlékezett a 15 évvel ezelőtt történtekre, majd erre reagált Gyurcsány Ferenc egy kommentben, később pedig egy videóban.

Most pedig Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója osztotta ki a baloldal vezetőjét, Gyurcsány Ferencet. A 2006-ban tüntetőket megverető miniszterelnök a tőle megszokott módon ismét megjátszotta magát, nagyon lazának mutatkozva „csávókámnak” szólította Orbán Viktort.

Hollik lecsapta a magas labdát, amikor azt írta:

„Gyurcsány Ferenc, csávókám, tudod mi van nagyon lent?”

Hollik István rávilágított arra, hogy Gyurcsánynak semmi alapja nincs moralizálni, a Fidesz–KDNP egyik legfontosabb feladatának pedig azt nevezte, hogy megakadályozzák Gyurcsány Ferenc visszatérését a hatalomba, ugyanis a baloldal vezére egyszer már tönkretette az országot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.