Hollik István: Az ellenzék a magyar nemzeti érdeket támadja

A magyarországi ellenzéki politikusok megnyilvánulásaival kapcsolatban a kormányszóvivő ócska és aljas politizálásról beszélt.

Forrás: Hír TV2019. 09. 11. 12:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felháborítónak nevezte Hollik István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, hogy a teljes hazai ellenzék szembefordult azzal, hogy Trócsányi László szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosnak jelölték.

A kormányszóvivő rámutatott, azzal a nemzeti érdekkel fordul szembe az ellenzék, hogy Trócsányi László megkapja a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosi posztot, vagyis az ellenzék valójában a magyar nemzeti érdeket támadja.

Trócsányi László vallja, hogy az európai keresztény kultúrát meg kell védeni, egy olyan Európai Uniót kell építeni, amely tiszteli és nem bekebelezi a nemzeteket, a bevándorlást pedig meg kell állítani, így teljesen világos, hogy őt azért fogják támadni, mert az Európai parlamentben ott ülnek azok a bevándorláspárti erők, akiknek bajuk van azzal, hogy Magyarország meg akarja védeni a keresztény értékeket és meg akarja állítani a bevándorlást – hívta fel rá a figyelmet Hollik István.

A magyarországi ellenzéki politikusok megnyilvánulásaival kapcsolatban a kormányszóvivő ócska és aljas politizálásról beszélt. Kiemelte, az ellenzékiek nem veszik észre azt, hogy összefüggés lehet a folyamatosan csökkenő támogatottságuk és aközött a politika között, amit folytatnak.

Az a politika, amit ők folytatnak, az arról szól, hogy forduljunk szembe a saját országunkkal, forduljunk szembe a nemzeti érdekekkel

– tette hozzá.

A kormányszóvivő egyértelműen nemzeti érdeknek nevezte, hogy Trócsányi László legyen a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztos. A politikus leszögezte, aki ezt támadja, az nem a kormányt, hanem a magyar nemzeti érdeket támadja.

Teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.