Hollik István: Ha valaki Magyarországot támadja, azt nevén fogjuk nevezni

A kormány és ő maga sem Soros György ellen, hanem Magyarországért küzd. Ezt Hollik István mondta az ECHO TV Őszintén című műsorában. A kormányszóvivő arról is beszélt, szerinte nem volt rendjén, hogy az elmúlt években a civil szervezetek függetlenként prezentálták magukat és így befolyásolták a társadalmat illetve a közhangulatot. Most pedig nyilvánvalóan nem tetszik nekik, hogy az árnyékvilágból a fényre kerülve mindenki számára világossá vált, kinek a támogatásával működnek és milyen szándék vezérli őket.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 25. 13:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hetente 2-3 alkalommal Hollik István viszi a csemetéket az óvodába és a bölcsődébe. Ez nem csak számára fontos, mint mondja, a gyerekek is igénylik, hogy vele lehessenek.

Éljünk úgy, ahogy szeretnénk, hogy a gyerekeink éljenek – reagált Turda Adriennek, majd hozzátette: szerinte a keresztény szellemiségű nevelés leghatékonyabb és legegyszerűbb módja a példaadás, hiszen a gyerekeink úgyis azt fogják tenni, amit tőlünk látnak.

Szerinte az a legfontosabb, hogy biztonságos, szeretetteljes légkörben nőjenek fel a gyerekek, ezenkívül pedig, hogy minél több minőségi időt töltsön együtt a család.

Hollik Istvánt Nagymaroshoz fűzi a gyermekkora. Ott végezte az általános iskolát, majd a váci Piarista Gimnáziumban folytatta tanulmányit. Szülei mélyen vallásosak és antikommunisták – árulta el a kormánypárti politikus.

Annyi új jelenség van az elmúlt években, hogy ebben a politikai küzdelemben résztvevővé váltak az ellenzéki médiumok újságírói is, illetve maguk az ellenzéki médiumok is. A politikai küzdelem része, amikor a személyét vagy a nyilatkozatát támadják. Ebben nincs semmi különös, csak el kell fogadni – mondta.

Aki lónak áll, az húzzon – fogalmazott. Aki politikusnak áll és a hazáért szeretne dolgozni, annak ezeket is el kell viselni – fűzte hozzá.

A teljes adást IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.