Hollik István: Hadházy Ákos, nem magyarázkodni kell, hanem bocsánatot kérni!

Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, a Facebook-oldalán üzent az Országos Mentőszolgálatot éles kritikával illető Hadházy Ákosnak.

Forrás: Facebook2021. 03. 20. 10:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha van önben egy csepp emberség, akkor a tegnapi hazug rágalmaiért elnézést kér a mentősöktől – írta bejegyzésében a kereszténydemokrata politikus.

„A baloldal álhírgyárosa sokszor futott már lukra, de a bukások nem zavarják meg a tisztánlátását. Még a hullaházi videós fiaskó sem. Folytatja ott, ahol abbahagyta: gyártja a kamuhíreket és kelti a pánikot. Tegnapi állításait nem csak a mentősök, de sok járványügyi szakember is kikérte magának. Senki nem érti, miért pont a legnehezebb időszakban kell a mentősöket lejáratni és rossz hírbe hozni??”

A kérdés persze költői, pontosan tudjuk rá a választ:

Hadházy mindenáron le akarja járatni a járvány elleni védekezést, hogy így ártson a kormánynak.

– húzta alá a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

„Ha már a járvány kellős közepén politikai háborút akar vívni, legalább annyit tegyen meg, hogy a védekezés hőseit ebbe nem rángatja bele!”

A mentősök tehát megérdemelnek egy óriási köszönetnyilvánítást rögtön utána pedig egy bocsánatkérést Hadházytól! – zárta sorait Hollik István.

A bejegyzést itt tekintheti meg:

https://www.facebook.com/hollikistvan/photos/a.778684665663220/1641809686017376/?type=3

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.