Hollik István: Hadházy ismét lyukra futott

A korábbi LMP-társelnök, független politikus egy vízimentő beoltását kifogásolta közösségi oldalán.

Magyar Nemzet
Forrás: FACEBOOK2021. 01. 12. 18:34
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő lopott felvétellel akarta igazolni az állítását. MTI Fotó: Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hadházy Ákos ezúttal egy olyan civilbe kötött bele, aki az oltási terv értelmében, a védekezésben betöltött szerepe okán már megkapta az oltást – írta közösségi oldalán a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István közölte, ennek persze Hadházy nem nézett utána, „csak egyből elkezdte szidni a kormányt és mindenféle összeesküvés-elméleteket talált ki arra, hogy hogyan is kaphatta meg ez az illető a vakcinát.” – Ez a csapkolódó, felelőtlen, a körültekintést és az igazságot teljes mértékben nélkülöző politika, amit a baloldal a vírus megjelenése óta művel, semmi másra nem jó, csak a riadalomkeltésre és a védekezés gyengítésére.

Itt az ideje, hogy Hadházy Ákos befejezze az aljas és légből kapott vádaskodásokat, és ne akadályozza tovább a védekezést!

– írta bejegyzésében a politikus.

Az egykori LMP-társelnök Facebook-bejegyzésében

azzal vádolta a kormány oltási tervét, hogy egy Tóth Balázs nevű férfi úgy kapott a vakcinából, hogy nem jogosult rá.

„Ha elég pénzed van és/vagy elég rafinált vagy és/vagy jól helyezkedsz, akkor a legelsők között kaphatsz oltást. Ha szegény, tisztességes és nem törtető, egyszóval a fideszesek szemében egy senki vagy, akkor majd tavasszal, majd egyszer” – írta posztjában, majd az illetőről csupán azt emelte ki, hogy egy szállodát üzemeltet.

A LikeBalaton internetes portál cikkére hivatkozva az Index azonban arról írt, hogy Tóth Balázs

a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökeként, vagyis a kormány oltási tervének megfelelően kapta meg a védőoltást.

Hadházy Ákos ugyan frissítette a posztját, miszerint állítólag felkereste őt az általa említett személy, de a posztja alapján továbbra sem kért bocsánatot tőle.

https://www.facebook.com/hollikistvan/photos/a.778684665663220/1594748237390188/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.