Hollik István: Immár teljes a Soros által szponzorált Gyurcsány-lista + videó

A Jobbikot megvették, ők pedig pénzért és hatalomért mindenre képesek – értékelt a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI, facebook.com/hollikistvan2020. 12. 22. 15:34
null
Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint „a Jobbik megvásárlásával” teljessé vált a Soros György által szponzorált Gyurcsány-lista.

Hollik István kedden az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában úgy értékelt: a baloldalon megtörtént az, amit Gyurcsány Ferenc, a baloldal valódi vezetője régóta eltervezett.

Bedarálta az összes pártot az LMP-től a Momentumon át egészen az MSZP-ig. Azt a Jobbikot is, amely még alapítónyilatkozatában elsődleges feladatának nevezte a kommunista utódpárt eltávolítását a hatalomból, és még 2017-ben is azt mondta: nem fog össze egyetlen baloldali párttal sem. Sőt, Jakab Péter, a párt elnöke még idén márciusban is úgy nyilatkozott, hogy nem fog egy listán szerepelni Gyurcsány Ferenccel – fejtette ki a kormánypárti politikus, kiemelve: most mégis ott van, ami azt jelenti, hogy a Jobbikot megvették. Ők pedig a pénzért és a hatalomért mindenre képesek.

– A Jobbik megvásárlásával tehát teljessé vált a Gyurcsány-lista – fogalmazott Hollik István, hozzátéve: ennek a listának a szponzora pedig Soros György.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.