Honvédelmi Minisztérium: Csütörtöktől katonai konvojokra kell számítani az utakon

Katonai konvojokra, fokozott járműmozgásra kell számítani az ország főútjain, autópályáin csütörtöktől szombatig – tájékoztatta a honvédelmi tárca szerdán az MTI-t.

Forrás: MTI2019. 10. 02. 23:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Honvédség arra kér mindenkit, hogy kellő óvatossággal közelítse meg a menetoszlopokat, ezzel segítve biztonságos és folyamatos haladásukat.

A tájékoztatás szerint véget ért a szeptemberi nemzetközi katonai gyakorlat a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, ezért a járművekkel visszatérnek eredeti állomáshelyükre.

Közölték azt is, hogy a közúti katonai konvojok mellett csütörtökön és pénteken vasúton is szállítanak harcjárműveket és egyéb katonai gépjárműveket Hajdúhadházra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.