Idén is ajándékoznak a Szülők Háza Alapítvány angyalai

Pénzbeli támogatással segíthetünk, hogy a gyermekotthonban élő fiataloknak is meghitt karácsonya lehessen.

Magyar Nemzet
2020. 11. 28. 16:00
null
A gyerekek érdeklődve hallgatták a zsűri értékelését Fotó: Dallos István / 24 ÓRA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szülők Háza Alapítvány immár ötödik éve életbe lépett programjának különlegessége, hogy az állami gondozásban élő gyermekek levélben írják meg, hogy mit szeretnének kapni karácsonyra, és az önkéntes angyalkák valóban azt vásárolják meg nekik.

Idén kétszáz csomagot vár az alapítvány az angyalkáktól, a karácsonyi ünnepség azonban rendhagyó módon zajlik.

– Eddig közös karácsonyi ünnepségen adtuk át a gyerekeknek a meglepetést, erre most sajnos nem lesz lehetőség – mondta el Regős Judit, a Szülők Háza Alapítvány elnöke a programmal kapcsolatban. Hozzátette: mivel mi elsősorban élményprogramokat nyújtunk az állami gondozásban élő gyerekeknek, úgy gondoljuk, hogy most is nagy hangsúlyt kell kapnia a kézzelfogható ajándék mellett az ünnep varázsának is. Ezért az alapítvány idén Angyaljáratot szervez, amelyhez lehetőség szerint ismert művészek is csatlakoznak majd, és egy műsoros, „mobil” karácsonyi ünnep keretében adják át a gyerekeknek a személyre szabott ajándékaikat – természetesen a járványügyi előírások maximális betartásával.

– Szeretnénk, ha az Angyaljárat minél több helyre eljutna, ezért segítséget kérünk: pénzbeli támogatással válik lehetővé, hogy minél több gyermekotthonba elguruljon a járgány

– tette hozzá Regős Judit.

A Szülők Háza hagyományos karácsonyi Angyalprogramjában részt vesznek az alapítvány nagykövetei: Csonka András, Nyári Károly és Nyári Aliz, valamint Vincze Ottó.

Amennyiben támogatni szeretné az Angyalprogramot, illetve a Szülők Háza Alapítvány munkáját, a linkre kattintva bővebb információhoz juthat.

Az alábbi videó a Szülők Háza Alapítvány céljait és tevékenységét mutatja be:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.