Időszakos vízzavarosodás várható néhány fővárosi kerületben

A Fővárosi Vízművek értesíti fővárosi fogyasztóit, hogy a Római-parti árvízvédelmi beruházás előkészítő munkálataihoz kapcsolódó észak-budai főnyomóvezeték és kapcsolódó szerelvényei rekonstrukciójának befejezését követő üzembe helyezés előtt, 2019. december 16-án, hétfőn 10.00 és 14.00 óra között a hálózat öblítését végzik a társaság szakemberei.

Forrás: OTS2019. 12. 11. 19:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A biztonságos üzemeltetéshez szükséges munkálatok átmeneti vízzavarosodással járhatnak Budapest I., II., III., IV., XIII., XIV., XV., XVI. kerületében.

A jelenség az ivóvíz minőségét nem befolyásolja, a felzavarosodott víz ülepítés után biztonsággal fogyasztható.

Az előre tervezett rekonstrukciós és karbantartási munkálatok hosszú időre garantálják az ivóvíz-szolgáltatás biztonságát, a kiváló vízminőség megőrzését.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.