Illegális hulladéklerakással gyanúsítják Jakab emberét

Illegális hulladék elhelyezésével gyanúsítják Miskolc jobbikos képviselőjét – írja online felületén a Hír TV. Fényképek tanúsága szerint ugyanis Badány Lajos, a „Velünk a Város” önkormányzati képviselője két hete Mályi külterületén egy útszéli bozótosba dobott ki zöldhulladékot, annak ellenére, hogy több tábla is jelzi, hogy ez tilos. A politikus a helyi polgárőr egyesület vezetője szerint megígérte, hogy másnap elviszi a szemetet, de a zsákok a mai napig ott vannak.

Forrás: HÍR TV2020. 06. 19. 14:19
null
Forrás: Juhász Ákos/minap.hu/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Illegális hulladéklerakót értek tetten múlt szombaton a Borsod megyei Mályi üdülőtelepén. Az esetről fotók is készültek, melyeket a közösségi oldalon osztottak meg. A zöldhulladékot kidobó férfit az egyik helyi önkormányzati képviselő a helyszínen felszólította, vigye el a zsákokat.

A Mályi Polgárőr Egyesület elnöke felháborítónak tartja a férfi viselkedését, akit azóta a képek alapján beazonosítottak.

Badány Lajos egyébként Jakab Péter Jobbik-elnök miskolci embere.

Mályiban évek óta probléma az illegális szemetelés. Egy helyi asszony szerint – aki kérte, hogy az arcát ne mutassák – bosszantó, hogy a tiltó táblák ellenére rendszeresen lerakják a hulladékot.

A polgárőr egyesület vezetője szerint

Badány Lajos megígérte, hogy az illegális hulladékot a tettenérést követő napon elszállítja, de a zsákok közel két hete ugyanott vannak.

A Hír TV szerette volna megkérdezni a jobbikos képviselőt, valóban ő helyezte-e el a hulladékot a Mályi üdülőterületen, de eddig nem érték el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.