Illegális játéktermet számolt fel a rendőrség Gyulán és Békéscsabán

Forrás: MTI2020. 02. 07. 9:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Illegális játéktermet számolt fel a rendőrség Gyulán és Békéscsabán, két embert tiltott szerencsejáték szervezésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

Egy gyulai bár elkülönített helyiségében hatósági engedély nélküli játékterem üzemelt. A vendégek belépő ellenében a zárt szobában számítógépeken különböző játékokat játszhattak, és megszerzett pontjaikat pénzre válthatták – olvasható a police.hu oldalon.

A gépeket lefoglalták, és egy 48 éves békéscsabai férfit, valamint a szórakozóhely üzemeltetőjét, egy 37 éves gyulai nőt őrizetbe vettek tiltott szerencsejáték szervezése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. További két alkalmazott ellen is büntetőeljárás indult.

Az őrizetbe vett férfihez köthető egy békéscsabai vendéglátóhely is, ahol szintén volt egy engedély nélkül működő játékterem. Itt is lefoglaltak számítógépeket, és előállították a gépeket kezelő, játékosokat fogadó két nőt, akik ellen szintén büntetőeljárás indult – közölték.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.