Még Gyurcsányéktól is álságos húzás a vizsgálóbizottságok létrehozása

Az a baloldal vizsgálódik, amelyik eddig csak sértegette és lejáratta az egészségügy dolgozóit.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 01. 25. 18:40
GYURCSÁNY Ferenc
Gyurcsány Ferenc, a DK és a baloldali összefogás vezére továbbra is a kínai vakcina ellen hangolja a közvéleményt Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gyurcsány-koalíció közel egy éve folyamatosan támadja a járvány elleni védekezést és sértegeti az egészségügyi dolgozókat. Nem szavazták meg a szükséges döntéseket és kamuvideókat készítettek – írta a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán arra reagálva, hogy Gyurcsány Ferencék koalíciója három vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezte járványügyben.

Gyurcsány Ferenc és szövetségesei folyamatosan támadják a kormány járványügyi intézkedéseit
Fotó: Mirkó István

Kocsis Máté hangsúlyozta: a balliberális tömbnek ehelyett előbb azt a Korózs Lajost kellene eltávolítania az egészségügyi bizottság éléről, aki először egy álmentőssel készített kamuvideót, majd odáig süllyedt, hogy halálozási statisztikákat hamisított. A kormánypárti képviselő azzal folytatta, hogy Gyurcsány Ferencnek és szövetségeseinek be kellene fejezniük a járvány elleni védekezésben részt vevők lejáratását, feljelentgetését és sértegetését.

Fidesz: Inkább Korózst váltsák le!

„Vizsgálóbizottságosdi” helyett a baloldal inkább a „kamuvideós Korózs Lajost” hívja vissza a parlament népjóléti bizottságának éléről – reagált a Fidesz arra, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal három, parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte.

Kocsis arra is kitért, hogy az EU-s vakcinabeszerzés megbukott. Úgy fogalmazott: január végéig csupán 153 ezer ember beoltására elegendő vakcinát fog kapni Magyarország az uniótól, ezért Gyurcsány Ferencéknek inkább Brüsszelben kellene kezdeményezniük a járványkezelés kivizsgálására összehívott bizottság felállítását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.