Karácsonyi és szilveszteri menüt kapnak a mentők Baranyában

A menüben többek között halászlé, töltött káposzta, lencsefőzelék, malacsült és sütemények is lesznek.

2020. 12. 22. 13:48
null
Forrás: Baranya Megyei Önkormányzat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Baranya segít programban a karácsonyi ünnepek alatt, valamint szilveszter és újév napján ünnepi menüt biztosítunk a megyében szolgálatot teljesítő mentőknek – jelentette be kedden Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke. A programot szervező megyei elnök hozzátette, ezzel az akcióval is szeretnének mindenki nevében köszönetet mondani a mentők egész éves helytállásáért.

– Az ünnepek alatt naponta 11 helyszínre összesen 325 adag ünnepi ebédet fognak kiszállítani, a támogatásból részesülnek a Covid-tesztelést végző mentők is. Az ételek kiszállítását egy helyi vállalkozás végzi – hangsúlyozta a politikus.

Nem hagyják magukra a mentőket Baranyában
Fotó: Baranya Megyei Önkormányzat

A menüben többek között halászlé, töltött káposzta, lencsefőzelék, malacsült, sütemények és további finom ételek is lesznek. Őri László felidézte, hogy idén több alkalommal is segítséget nyújtottak a Baranya segít programban, multivitamin-italokkal, kávéval támogatták a mentőket. Emellett a napokban kapták meg a megye háziorvosai is a programban biztosított speciális védőmaszkokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.