Kásler Miklós: Helyesek hazánk oltási programjának szempontjai

A kínai oltóanyag Egészségügyi Világszervezet általi jóváhagyása is a magyar kormány oltási programját igazolja – hangsúlyozta a miniszter.

Forrás: FACEBOOK2021. 05. 07. 20:54
null
KÁSLER MIKLÓS/FACEBOOK Forrás: KÁSLER MIKLÓS/FACEBOOK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Egészségügyi Világszervezet is engedélyezte a kínai Sinopharm vakcinát.

Ezzel nemzetközi szinten is beigazolódott a magyar kormány álláspontja, ami szerint hazánk oltási programját a politikai, gazdasági érdekek helyett kizárólag az egészségügyi szempontok határozzák meg.

Az egészségügyi kormányzat javaslata nyomán beszerzett kínai vakcinákból eddig több mint egymillió honfitársunk kétszeri oltásához elegendő mennyiség érkezett Magyarországra.

A sikeres magyar oltási programnak köszönhetően pedig lehetőségünk nyílik az ország fokozatos újraindítására” – olvasható Kásler Miklós miniszter Facebook-bejegyzésében.

(Borítókép forrása: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.