KDNP: A sorosista civil szervezetek célja a közösségek rombolása

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője napirend előtt az Országgyűlésben arról beszélt, hogy Nyugat-Európa egyes országai immunbetegségben szenvednek.

Forrás: MTI2019. 03. 05. 14:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője napirend előtt az Országgyűlésben arról beszélt, hogy Nyugat-Európa egyes országai immunbetegségben szenvednek, elvesztették önvédelmi képességüket,„saját testük ellen fordulnak, beengednek egy idegen kultúrát és megtagadják saját kulturális identitásukat. Szerinte ma a legnagyobb kárt a nyílt társadalom elmélet követői adják, akik a hagyományos identitás és a család helyett a magányos életformát, és az alternatív együttélést ajánlják, az egyházakat igyekeznek hitelteleníteni, a keresztény szimbólumokat pedig kiiktatni és az európai egyesült államokat hirdetik.

Úgy vélte: Európa egyetlen reménye Közép-Európában van, ami még egy egészséges világot képvisel.

Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár szerint egyes, magukat demokratának valló nyugat-európai és magyarországi pártok is támadják a kereszténységet, a közösségteremtést, a nemzetet és a családokat. Arról is a beszélt, hogy Magyarországon 50-60 sorosista civil szervezet van, amelyek célja a közösségek rombolása.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.