Kedden érkezik egy kis felfrissülés

Kedden enyhül az időjárás, a hét második felét viszont érdemes strandon tölteni

2020. 07. 06. 9:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő estig sok napsütésre számíthatunk, melyet gomolyfelhők zavarnak, de csapadék még nem lesz. Estétől aztán északnyugat felől már kialakulhat zápor, zivatar, és viharossá fokozódik az északnyugati szél – írja a Köpönyeg.hu. A portál előrejelzése szerint kedden eleinte erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor, majd a délelőtti óráktól északnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet. Délutánig erős, több helyen viharos lesz, majd délutánra gyengül a légmozgás. 17 és 24 fok közé gyengül a nappali felmelegedés, jócskán felfrissül a levegő.

Szerdán és csütörtökön ragyogóan napos, kellemes nyári idő várható, a reggelek frissek lesznek, délutánonként pedig 24-30 °C valószínű. Pénteken és szombaton sok napsütésre, ismét igazi strandidőre van kilátás. Frissítő zápor, zivatar csak elvétve fordul elő, 30 °C körüli hőség várható – olvasható a portálon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.