Kellenek a tisztább karakterek a DK-nak

Több nőt akar az Európai Parlament döntéshozó szerveibe a momentumos Cseh Katalin, aki saját bevallása szerint négy szakbizottságnak a tagja közben pedig a frakciójának az alelnöke is. Mitől lesz más, ha ugyanannyi nő lesz a testületekben, mint férfi? Ez már egyfajta feminista akarat vagy valóban a nemek közti egyenlőség iránti valós igény. Előtte azonban szóba kerül, hogy meddig érnek a DK „polip karjai’’ és milyen gyorsan lehet fellépdelni a politikai ranglétrán. A Hír TV Címlap című műsorának Kunfalvi Nóra újságíró, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója voltak M. Dobos Marianne vendégei.

Forrás: Hír TV2020. 02. 25. 13:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DK-nak minek kell Kálmán Olga, csak azért, mert ismerik? – kérdezte M.Dobos Marianne, műsorvezető.

Igen, épp ezt akartam mondani, lehet, hogy Kálmán Olga mindezt sikerként éli meg, de, akinek ez biztos siker az a DK. Megpróbálnak olyan arcokat találni a politikájukhoz, akiket az emberek ismernek, így például Vágó Istvánt, akit ismernek a Legyen ön is milliomosból, Kálmán Olgát az ATV-ből. Bár most már Gréczy Zsoltot is ismerik – tette hozzá nevetve Kunfalvi Nóra, újságíró.

Igen, most már Gréczynek is sok oldalát láthattuk az elmúlt időszakban. Tehát olyan politikusokat keresnek, akiket az emberek be tudnak azonosítani, mert ugye kisebb pártoknál az MSZP-nek egy sokadrangú politikusát, ha sokat is látják egy plakáton, nem biztos, hogy be tudják azonosítani – mondta Párkányi Eszter az Alapjogokért Központ elemzője.

Meg azért a DK-ban nagyon sokan, kimondom, mocskosak, ezért kellenek olyan alakok, akik még tiszták, nem a politikából jönnek, hanem külső körökből. Úgymond nem fertőzte meg őket a politika betegsége, de Gyurcsánynét se véletlenül hívjuk így, mert, aki ugyanúgy tud hazudni, mint a férje, az gyakorlatilag ugyanaz az ember ebben az esetben, politikusként abszolút. Kellenek a tisztább karakterek a DK-nak – mondta Fodor-Horváth Zsófia a 888.hu újságírója.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.