Keménymag: Miért Dezse Balázs legyen a főpolgármester?

A Hír TV Keménymag című műsorának eheti adásában újabb részletek derültek ki az ellenzéki főpolgármester-jelölt előválasztásról. Emellett szó esett többek között a rejtélyes MTA kéjszobáról is.

Forrás: HÍR TV2019. 06. 26. 16:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Keménymag eheti adásában kiderült, hogy sikerült-e Dezse Balázsnak megszerezni az első ajánlását, nem mástól, mint Gyurcsány Ferenctől.

A DK állítása szerint egy MSZP-s számról hívogatják a szavazókat és Gyurcsány Ferenc hangjával Karácsony Gergely támogatására biztatják őket. A Keménymag megszerezte a felvételt.

Szó volt a trianoni tragédiáról és a határon túli magyarok lehetőségeiről, hogyan is látja ezt Bauer Tamás és Para-Kovács Imre. De szó esett még az MTA szobáinak rejtelmeiről is.

Fogalma sem volt Karácsony Gergelynek, a fizetős parkolók atyjának, hogy pontosan milyen számban találhatóak meg a fővárosban ilyen parkolók.

A műsor legújabb szereplője, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese szerint még ezen baki ellenére is Karácsony Gergely a leginkább komolyan vehető jelölt a brigádból.

„Karácsony Gergely olyan, mintha szándékosan sportot űzne abból, hogy hetente kétszer-háromszor totál hülyét csinál magából.” – mondta Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista a zuglói polgármester legújabb nyilatkozatára, melyben földrajzi tudását „csillogtatta” meg.

A Karc FM főszerkesztő-helyettese szerint a csetlés-botlás már sokszor bejött a politikában, azt gondolja Karácsony is ezt a taktikát alkalmazza.

Jakab Péter hétfői parlamenti kiakadására, melyben Kocsis Mátét próbálta megalázni, Jeszenszky Zsolt azt mondta, az ellenzéki politikusoknak semmilyen mondanivalójuk nincsen a társadalom számára és csak performansszal tudják felhívni magukra a figyelmet.

A rejtélyes MTA kéjszobáról pedig Jeszenszky véleménye az, hogy nevetséges, ahogy az ellenzéki média kezelte a témát, hiszen egészen addig fakenews-nak nevezték, amíg maga a Tudományos Akadémia nem vallott a szoba létezéséről.

A teljes műsor IDE KATTINTVA érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.